Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ


Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 25-9-2020. • Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ. • ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. • ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ. • ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗ ΦΑΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. • ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. • ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. • ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ. • ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. • Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ • ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ (ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΕΙΡΑΣ ΓΝΩΣΗΣ) ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. • ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. • ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΦΟΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ. • ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ, ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. • ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ

https://youtu.be/eKREvbiXF24

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

1.0. ΠΑΙΔΕΙΑ

Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί την παιδεία ως τον κρισιμότερο και πιο νευραλγικό τομέα της κοινωνίας. Το πρόγραμμα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική δομή για την άριστη και πλήρη παιδεία των Ελληνόπουλων.

Ο σκοπός της Ελλήνων Πολιτείας είναι η πλήρης και ολοκληρωμένη παιδεία. Το κτίσιμο του πνεύματος και του σώματος είναι υποχρέωση την Πολιτείας η οποία αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του Γένους μας. 

1.1. Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών Γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με τη δόμηση του σώματός τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την Ελλήνων Πολιτεία στα χέρια τους.

1.2. Τα σχολεία χωρίς κανένα οικονομικό περιορισμό θα έχουν ότι κάθε σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους μέχρι θέατρα για παραστάσεις μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι προγονοί μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κλπ δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην Ελλήνων Πολιτεία εφόσον θα ενσωματώνονται από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία. ε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση ή αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του.

1.3. Αυτό βέβαια προϋποθέτει τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές – προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των Ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται.

1.4. Επίσης κάθε σχολείο θα περιλαμβάνει τις πιο άρτιες εγκαταστάσεις για την κάλυψη των έμφυτων τάσεων που υπάρχουν στον άνθρωπο για την ανάδειξη της καλαισθησίας με την τέχνη. Κάθε Ελληνόπουλο θα μπορεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μάθησης μουσικής, σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο αρέσκεται καθώς και φωνητικής έκφρασης.

1.5. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθούν για την κάλυψη των καθαρά Ελληνικών τεχνών, έκφρασης της καλαισθησίας όπως θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική, αγγειοπλαστική και κάθε μορφή καλλιτεχνίας.

1.6. Το Ελληνόπουλο θα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδείας μάθησης, εξάσκησης, προετοιμασίας, εκγύμνασης σωματικής-πνευματικής, μόνο εντός του σχολείου .

1.7. ήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα του καθεστώτος σκοτώνει την δημιουργική φαντασία, την πραγματική έφεση μάθησης των παιδιών από την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Σο εκπαιδευτικό καθεστωτικό σύστημα θέλει να καταστρέφει την κριτική ικανότητα και την δημιουργική έφεση με το να εντάσσει όλους τους μαθητές σε ένα πλαίσιο αναπαραγωγής συγγραμμάτων και ιδεών που να μπορεί να καθοδηγεί σκέψη και πράξη σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνουν για να εξυπηρετούνται αλλότρια προς το Έθνος μας συμφέροντα και συγκεκριμένες ομάδες (στοές, μασονικές εταιρείες, μασονικά εκπαιδευτικά συμβούλια, δογματικό ιερατείο κλπ).

1.8. Αυτό επιβάλλει την αλλαγή όλων των συγγραμμάτων που είναι για να εγκλωβίζουν την σκέψη του ανθρώπου σε σκέψεις οι οποίες δεν είναι αληθινές και δεν προάγουν το υπαρκτό και το αληθινό. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καθιερώσει μέσα από τις δομές της συγγράμματα τα οποία θα πραγματεύονται μόνο με το πραγματικό και αληθινό της Κοσμοθέασης (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό) και της συμπαντικής θέσης του ανθρώπου που βρίσκεται στον πλανήτη γη. Τα συγγράμματα μας μέσα στα πλαίσια του αληθινού και του υπαρκτού θα είναι απόρροια της Πανάρχαιας Ελληνικής Γραμματείας μας και της ανελιγμένης σύγχρονης γνώσης που προέρχεται από την κυτταρική μας μνήμη.

1.9. Θα ενισχύει η Παιδεία την δημιουργική φαντασία και την κριτική ικανότητα για κρίση γιατί ο αυριανός Πολίτης πρέπει να μετέχει «κρίσεως και αρχής» σε οτιδήποτε υπάρχει ώστε να διακρίνει τι είναι δικό του τι είναι μέσα από την Κοσμοθέαση του και τι όχι (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην τρίτη βαθμίδα Παιδείας όπου θα διδάσκονται με δημιουργική κατεύθυνση, πραγματικές επιστήμες, σε πραγματική βάση.

1.11. Η τρίτη βαθμίδα θα αποτελέσει το όχημα ανάπτυξης κάθε επιμέρους κλάδου ο οποίος θα αφορά τον εκπαιδευτικό, κοινωνικό, παραγωγικό τομέα της Πολιτείας μας. Θα καθιερωθεί η αληθινή θεϊκή μας γλώσσα σε όλες τις βαθμίδες μέσα από τον κλάδο της Φιλολογίας.

1.12. Οι τεχνολογικές σχολές θα αναπτύξουν οτιδήποτε χρειάζεται ο άνθρωπος και αυτό θα είναι μόνο μέσα στην νομοτελειακή θέση του ανθρώπου όπως πραγματικά αληθινά φάρμακα τα οποία δεν θα έχουν μία ένδειξη και πενήντα αντενδείξεις και ούτε θα παράγονται από εταιρείες οι οποίες ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος παρά τις βλάβες και τις συνέπειες που προξενούν, αλλά θα είναι μόνο προς όφελος του ανθρώπου.

1.13. Οτιδήποτε εξελίσσεται στην τρίτη βαθμίδα θα είναι πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τον παραγωγικό ιστό της Πολιτείας ώστε κάθε καινοτομία κάθε νεοτερισμός να εφαρμόζεται άμεσα προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας.

1.14. Η Παιδεία στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι το πανίσχυρο εργαλείο για την παραγωγή Ελλήνων Πολιτών με κρίση, επίγνωση και αυτογνωσία έτσι όπως πρέπει να είναι κάθε Έλληνας «Πολίτης».

1.15. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στους εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας. Το λειτούργημα του εκπαιδευτικού στην Ελλήνων Πολιτεία είναι ύψιστο. Οι δάσκαλοι των Ελλήνων οφείλουν να προάγουν μόνο το πραγματικό και αληθινό και με κανένα τρόπο το δογματικό. Η Ελλήνων Πολιτεία για το τεράστιο έργο που θα παρέχουν θα τους τιμά και ηθικά και οικονομικά. Είναι όμως υποχρέωση τους να προάγουν με τον πιο άρτιο και άριστο τρόπο το Ελλάνιο Αξιακό Σύστημα δηλαδή τις Αξίες, τις Αρχές και τους Πολιτειακούς μας νόμους γινόμενοι οι ίδιοι φορείς αυτών. Οφείλουν προτάσσοντας την υποχρέωση έναντι του λειτουργήματος τους να υπερβαίνουν κάθε προσωπική τους ή οικογενειακή τους κατάσταση και να υπηρετούν άριστα την θέση για την οποία τους θεώρησε άξιους και τους έδωσε η Πολιτεία. Η Πολιτεία θα τους επιβραβεύει για τα αποτελέσματα της μετάδοσης του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος, των γνώσεων, της κριτικής ικανότητος των εκπαιδευόμενων αλλά θα τους τιμωρεί για κάθε διαστρέβλωση του Αξιακού μας καθώς και κάθε συμπεριφορά τους η οποία προσβάλλει, θίγει, μειώνει την οντολογική θέση κάθε Έλληνα Ιθαγενή εκπαιδευόμενου καθώς και την προσωπικότητά του. Θα τιμωρείται σύμφωνα με τους νόμους της Πολιτείας.

2.0. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

2.1. Η Ελλήνων Πολιτεία σε όλους τους Δήμους θα προσφέρει Διαρκή Ελληνική Παιδεία.

2.2. Θα κατασκευαστούν χώροι Διδασκαλίας και φιλοξενίας για όλες τις ηλικίες, με εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με άξονα Διδασκαλίας την Γραμματεία μας και την αναβάθμιση σε κάθε τομέα ενδιαφέροντος των Πολιτών που θα ακολουθούν το πρόγραμμα. Στοίχημα της Πολιτείας είναι η αναβάθμιση ολόκληρης της κοινωνίας εντός του Ελλάνιου Αξιακού συστήματος. 

2.3. Θα οργανωθούν ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους Έλληνες όλων των ηλικιών. Θα επιδοτηθεί ένα «τέλος εκπαίδευσης» για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά, ώστε να παρακολουθούν τις εκπαιδευτικές συνεδρίες και τα προγράμματα ή να οργανώνουν τέτοιες συνεδρίες και προγράμματα για «επανεκπαίδευση και επανακατάρτιση», ούτως ώστε, ο κάθε Έλληνας να ενημερώνεται για τις νέες προοπτικές, τα νέα επαγγέλματα, νέες δεξιοτεχνίες, τέχνες, γινόμενοι όλοι παραγωγικότεροι πολίτες.

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο,
Η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.

1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΗΤΙΑ ΕΡΧΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΕ ΔΟΜΗΜΕΝΑ
ΜΕ 
ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ








ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ




Προσθήκη λεζάντας


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.g



ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

 

ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΩΡΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ. ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ «ΔΙΚΑΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ».

ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ «ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ», ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΘΟΝΙΟΙ.

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΙ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ,

ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΣΕΛ. 840 – 842 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ




ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ : Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600




ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
https://www.artemis-sorras.gr/




ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ


https://www.facebook.com/nikos.nanoss
https://www.facebook.com/groups/779251698908179/
https://www.facebook.com/groups/2752677085016144/
https://www.facebook.com/KOSMOSINIDISI/?modal=admin_todo_tour
https://www.facebook.com/katerina.balbona

https://ianagi.blogspot.com/
https://kosmosinidisi.blogspot.com/
https://esy-rottenburg.blogspot.com/
https://enthymisi.blogspot.com/https:/

https://twitter.com/RottenburgSy
https://twitter.com/Um5nC33mmA1sDne?s=09

https://www.instagram.com/p/CDpMmGcKAry/?igshid=lwxij7m0fswi
https://www.instagram.com/ianagkh/

https://www.tiktok.com/@._katerina_valbona?
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.g





ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ



ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ
ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ

ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ
ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΑΡΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ
Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΕΛΥΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ
ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ
Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ
ΟΠΟΥ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ Η ΘΑΝΑΣΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ
ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ
.ΕΝΩ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
ΟΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ «ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΕ»
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ
Η ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΩΣ ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ,
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ
ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΩΝΕΤΕ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΤΕ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ
ΟΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ
ΟΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΙΑ Η ΜΙΑ «ΑΘΑΝΑΣΙΑ»
ΚΑΙ ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ, «ΘΑΝΑΣΙΑ»
ΣΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΓΗΙΝΗ ΗΜΕΡΑ
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ
Η ΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ
ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ,
ΟΠΟΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ
Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΥΠΝΟΣ
ΠΟΥ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ
Ο ΥΠΝΟΣ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΑΙ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΜΑΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΖΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟΣ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ
Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΟΥ
ΔΗΛΑΔΗ, ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΑ
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ
ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ
ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ
ΟΥΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΑΣ
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ωραλοι
ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΥΠΝΟΥ-ΞΥΠΝΙΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ
ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΜΥΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΑΝΑΣΙΑ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΟΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ
Η ΙΔΙΑ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ
ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ
ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΠΗΓΗ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ



ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.g






















ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ! ΝΟΣΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΙΩΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΓΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΟΣΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ.


ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ




ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΕΙΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝΩΑ.

ΕΝΤΥΠΟ
ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ. 
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΜΑΛΑΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ! 
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ. Ο ΠΑΓΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΙΚΟ ΧΕΡΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΛΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ! ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ! ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ. 
ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΓΟΣ ΚΑΙΕΙ, ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ, ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΣΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ. ΟΛΟΣ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ. ΟΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΠΑΓΩΝΕΙ! ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. 
ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΗΡΘΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΠΑΓΩΣΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 45-50.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙ
Ν. 
ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΛΤΟ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΤΕΣ, ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ: ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ. ΠΑΓΩΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΓΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. 
Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΑΙΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. 
Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΦΡΟΥΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΑΝΘΙΖΑΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΕΙ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΔΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. 
ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΝΟΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΤΟ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΓΑΙΑ! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!! 
ΑΡΑ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ 10.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΛΙΑ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΤΑΝ ΕΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙΣ 13-14 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ, ΕΧΕΙΣ -70, -80 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. 
Η ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ. ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΙΕΣΗ, ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ, ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ, ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ https://www.aitherikigrafi.gr/minoas-aitheriki-grafi
" ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ "
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΓΕΙΩΘΗΚΕ, ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΑΣ, ΜΗΝΩΑ.
ΜΗΝΩΑΣ
ΕΝΤΥΠΟ
ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΠΗΓΗ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ



ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.g








ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ





ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ .. ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ .. 

ΝΟΜΙΖΕΙΣ  ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΥΤΤΑΡΑ..
ΑΙΩΝΕΣ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΣΤ ΑΡΧΙΣΕ 

 ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ 
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΗ ΘΕΣΗ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ
Α-ΡΥΘΜΟΥΣ 

ΔΙΟΤΙ
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΔΑΤΙΝΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΓΕΙΩΜΕΝΟ 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 
ΕΞΑΚΟΣΙΑ 

ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΣ 

ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥΣΚΑΛΟ 
ΤΗΣ ΣΙΝΔΕΣΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΚΥΤΤΑΡΑ..
ΑΙΩΝΕΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΣ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ

ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΘΗΜΗΘΗΣ 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ

ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΗΣ 


Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ - ΤΟ ΙΕΡΟΤΑΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, Ο ΕΛΛΗΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ
ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ
ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ Α  ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ
600
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΟΜΗ
ΣΥΣΤΑΣΗ

ΕΝΤΥΠΟ
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600

ΣΕΛΙΔΕΣ
944

ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600
ΠΗΓΗ
https://www.aitherikigrafi.gr/



ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

ΓΙΑ ΤΙ 
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ 

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΙΓΕΝΕ ΠΡΟΣΤΑ ΠΙΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΘΛΟΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΘΗΜΗΘΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΩ ΣΟΥ ΤΙ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΧΕΣ

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ 

ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΤΙ 

ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ 

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ

ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΕΡΓΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΕΝΑ ΟΔΙΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΒΑΛΗΣ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΞΗΣ ΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΞΑΝ ΑΛΟΙΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΣΥΡΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ










ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ



ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.g