Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!



Οταν ξεπεράσεις τον δικό σου Ήλιο, που έχεις μέσα σου , του Ασυνείδητου και μπεις και περάσεις στον Ήλιο τον Απλανή, δηλαδή στον Σείριο που είναι η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ γιατί και οι Άνθρωποι θεώνονται κάποια στιγμή με κάποια διαδικασία μας, των Ελλάνιων, τότε περνάς στην Θέωση.

ΘΕΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 12 ΑΘΛΟΥΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ 13ο ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΕΟΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ! ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. 

Αυτό έχω να πω για τον 13ο Άθλο για να μην μπερδευόμαστε ότι είναι του Προμηθέα.
Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ
Όταν εγώ ακούω και εσείς λέτε, θα πρέπει να συμφωνήσω. Αν δεν μιλάω, σημαίνει ότι συμφωνώ, αλλά σε κάποια πράγματα πρέπει να επεμβαίνω για να τα πούμε σωστά.
Η Ζώνη της Ιππολύτης δεν είναι οι επιθυμίες. Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, που τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό.
Δεν σας κάνει καμμία εντύπωση και μπορείτε να την παρομοιάσετε με την «ζώνη της παναγίας» που έχει καμιά δεκαριά ζώνες και τα ζώα τις πάνε γύρω-γύρω; Είναι τυχαία αυτή η ομοιότητα; Ο ποντικός της, ο Εφραίμ, πήγε με την ζώνη της παναγίας στην Κόκκινη Πλατεία και είπε: «η παναγία είναι με τον Πούτιν!». Όχι, ο Πούτιν είναι με την Παναγία! Όχι μωρέ! Η παναγία είναι με το Πούτιν και βαρούσαν παλαμάκια οι υπόλοιποι. Είναι πολύ γελοία τα πράγματα!
Έχουμε λοιπόν τις Αμαζόνες αλλά δεν έχουν κάπου ένα χωριό σαν τους Γαλάτες! Η σκλαβιά του ανδρικού φύλου ήταν δεδομένη. Άρα, έχουμε τις Αμαζόνες που είναι ένα ιερατείο και δεν το γράφουν πουθενά!
Σήμερα, είναι αρσενικό το ιερατείο, το έχουν αλλάξει, ενώ παλιά ήταν θηλυκό!
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ!
Η Πολιτεία των Ελλήνων δεν έχει ιερατείο, ούτε αρσενικό, ούτε θηλυκό. Δεν έχει καν ιερατείο. Έχει Κοσμοθέαση. Τότε το ιερατείο ήταν θηλυκό και σκλάβωνε τους άντρες, τους έκαναν όλες τις δουλειές, τους ενοχλούσαν αν ήθελαν κι όποτε ήθελαν, τους σκότωναν, τους έσφαζαν, τους είχαν, όπως σήμερα έχουμε τις γυναίκες και χειρότερα. Αν δεις τις Αμαζόνες όπως ήταν και τις συγκρίνεις με τις γυναίκες σήμερα, από την Ελλάδα, παλιότερα και τώρα ακόμα, αν και σήμερα το έχουν καμουφλάρει πώς έχουν σκλαβώσει τις γυναίκες και αν δεις και όλο το Ισλάμ, θα αντιληφθείς την σκλαβιά των αντρών τότε.
Δηλαδή, δεν έχει σημασία αν το ιερατείο είναι θηλυκό ή αρσενικό, το θέμα είναι αν είχε μια ανθρώπινη ισότητα, αλλά ποτέ δεν είχε και ήταν πάντα έτσι!
Και ο Δίας λέει του Ηρακλή: «να πας να πάρεις την Ζώνη!».
Η ΖΩΝΗ ΗΤΑΝ Η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ.
Ήταν σύμβολο! Τα σύμβολα είναι ιερά και τεράστια. Του λέει να πάει λοιπόν να πάρει την Ζώνη, γιατί έτσι θα έχανε την δύναμη της και θα τελείωνε το ιερατείο. Λέει της Ιππολύτης ο Δίας: «Δώσε την Ζώνη στον Ηρακλή!». Η Ιππολύτη δεν θέλει να δώσει την Ζώνη, αλλά υπακούει στον Δία και ήθελε να του την δώσει.
Ο Ηρακλής όμως επειδή ήταν θυμωμένος από τα ιερατεία στο πλανήτη, της πήρε το κεφάλι, χωρίς να την ρωτήσει. Πάει βλέπει, πρώτα την σφάζει και μετά παίρνει την Ζώνη, ενώ η Ιππολύτη θα του την έδινε.
Επειδή όμως ο Ηρακλής δεν έπρεπε να το κάνει αυτό κι έκανε παρέμβαση, για αυτό που έκανε –είναι δηλαδή σαν να μου λες εμένα τώρα να πάρω το σκήπτρο από τον Πάπα. Πρώτα θα του πάρω το κεφάλι και μετά το σκήπτρο και θα λιώσω και το σκήπτρο.
Βέβαια, καλά έκανε ο Ηρακλής, αλλά για αυτή του την παρέμβαση έπρεπε να πληρώσει και για αυτό μετά τον έβαλε ο Δίας να πάει να σώσει κάποιον από την κοιλιά ενός κήτους, αν θυμάμαι καλά!
Άρα, η Ιππολύτη είναι το ιερατεία και η Ζώνη της η Ζώνη της Χωριστικότητας και του Διαχωρισμού και αυτό το καθάρισε ο Ηρακλής.
Η ΠΡΩΤΗ ΟΥΡΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ -ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ
Όπως τα ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ. Τα Βόδια είναι όλα τα εμφυτεύματα στον πλανήτη που έπρεπε να τα πάρει από την Ανθρωπότητα. Δηλαδή, όλοι οι Άθλοι του Ηρακλή μιλάνε για την Ανθρωπότητα.
Ο ΤΑΥΡΟΣ είναι σύμβολο. Και εδώ θα τοποθετηθώ ως εξής: Η Γλώσσα μας έχει πάρα πολλές γραφές και η πραγματική η πρώτη –κι αυτή που έχουμε πραγματική είναι- είναι η ΘΕΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑ.
Το Σύμβολο είναι μύηση. Με κάθε Σύμβολο μυείσαι. Είναι σαν την Κρυσταλλική Γραφή, ή το Βιβλίο των Κρυστάλλων. Ουσιαστικά ακουμπάς με κρύσταλλο και παίρνεις την Γνώση μιας Βιβλιοθήκης. Βεβαίως, αυτά είναι δικά μας, μεγάλες δικές μας τεχνολογίες. Εκεί μπορείς να πάρεις πολύ Γνώση και πρέπει οι Άνθρωποι να είναι συνδεδεμένοι, να αντιληφθούν αυτή την Γνώση.
Η Πρώτη Ουράνια Γλώσσα μας είναι με ΣΥΜΒΟΛΑ. Αυτή την μιλούσε ο Σωκράτης, ο Λεωνίδας με αποτέλεσμα τα Σύμβολα που έχουν μείνει στα χρόνια είναι τυχάρπαστα σύμβολα, πολλά είναι αλλοιωμένα κι όπου τα βλέπετε, είτε των μασόνων, είτε στο Θιβέτ.
Το Θιβέτ είναι Ελληνικό, για να σας το αποκαλύψω κι αυτό. Ήταν Ελληνικό, το έφτιαξαν οι Έλληνες για αυτό και πάνω στο Θιβέτ έχει το ΚΗΡΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ που είναι το αντίρροπο Ε με λαβή κι αυτοί έχουν κλείσει τις άκρες του. Ο Δίας δεν κρατάει κεραυνό της ραδιενέργειας που καίει, έχει το αντίρροπο Ε το δικό μας με λαβή στην μέση. Αυτό είναι του Διός και δεν έχει καμία σχέση με την ραδιενέργεια. Το πρώτο Θιβέτ το έφτιαξαν οι Έλληνες κι είχαν πρωτεύουσα την Ινδία, για αυτό λέγεται και ΙΝ-ΔΙΑ. Τι δουλειά έχει ο Δίας εκεί; Είχαν πολλά μαντεία του Διός, εκεί πήγε κι ο Αλέξανδρος να πάρει χρησμό, όταν έσφαξε τον γιο του Αριστοτέλη. Στο Θιβέτ σας λέω, ότι κουμάντο μέχρι και σήμερα, άσχετα αν το έχουν καπηλεύσει κάνει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΙΒΕΤ. Και ποιος σας λέει ότι το ΚΟΚΚΙΝΟ ΘΙΒΕΤ δεν είναι δικό μας; Άσχετα αν το έχουν πάρει! Από κάτω είναι το ΜΑΥΡΟ και θα το δούμε μέχρι το τέλος τι έχει γίνει! Ποιο Θιβέτ και τι ιστορίες μας λένε; Άρα, λοιπόν να τοποθετούμαστε λίγο σωστά, όσο μπορώ να βοηθήσω. Αλλά πρέπει να παρεμβαίνω σε κάποια πράγματα, γιατί αν τα ακούω και δεν παρεμβαίνω είναι σαν να συμφωνώ.
Άρα, η ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΙΠΠΟΛΥΤΗΣ αφορά ένα ιερατείο θηλυκό τότε, το οποίο έκανε κουμάντο σε όλο τον πλανήτη, τον τότε πλανήτη. Έπρεπε λοιπόν να μην την σφάξει και να της πάρει μόνο την ζώνη, επειδή η Ιππολύτη το είχε συμφωνήσει. Ο Ηρακλής δεν της την ζήτησε και την έσφαξε. Για αυτό και μετά πλήρωσε. Δηλαδή, για να τελειώσει τον Άθλο του, έπρεπε να κάνει έναν άλλον Άθλο για να καλύψει το σφάξιμο της Ιππολύτης. Αλλά η Ζώνη είναι του Ιερατείου. Κοίτα όμως πώς το έχουν κάνει! Και σας λέω, κοιτάξτε την Ζώνη της Ιππολύτης και την ζώνη της παναγίας που την πηγαίνουν γύρω-γύρω, για να συγκρίνετε, πώς έχουν κλέψει τα σύμβολα και τα πάντα γύρω μας!
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ
Γιατί τα ΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΓΗΡΥΟΝΗ είναι σχετικά με τα υβρίδια. Βλέπουμε λοιπόν επί Ηρακλή, ότι υπάρχουν υβρίδια. Άρα, ο Ηρακλής έχει έρθει σε ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ από άλλο Σύμπαν μαζί με τον Ιάσονα, για να κάνουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Βλέπουμε λοιπόν υβρίδια, είναι υβρίδιο ο Ευρυσθένης, είναι ο σκύλος του, αλλά έχει έναν βοσκό που είναι δικός μας. Τι νόημα παίρνουμε; Ότι οι πράκτορες μας και ότι οι άνθρωποι μας είναι παντού. Ο βοσκός ήταν δικός μας! Ο Ηρακλής δεν τον πείραξε, αλλά τον αναγνώρισε ότι ήταν δικός μας. Ναι, αλλά ήταν μαζί με τα υβρίδια. Παρόλα αυτά ήταν δικός μας! Σφάζει τον σκύλο, σφάζει τον Ευρυσθένη και πάει να μαζέψει τα Βόδια. Τα Βόδια είναι τα παράγωγα όλων των υβριδίων των αποστατών που δεν μπορούν να είναι Άνθρωποι, άρα είναι η πραγματική μορφή του υβριδίου, μαζεύει τα εμφυτεύματα και τα χαράγματα και τις ιδεολογίες που ταλαιπωρούν την ανθρωπότητα για να τα βάλει μέσα στο ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ και του έφευγαν στον δρόμο και τα ξαναμάζευε.
Άρα, λοιπόν ο Ηρακλής σε μια τερατώδη, μεγάλη, παγκόσμια Αποστολή μαζεύει όλα τα υβρίδια κι όλα αυτά που σκοτώνουν την Νόηση, που σκλαβώνουν τους ανθρώπους, και παίρνει όλα τα χαράγματα και τις εμφυτεύσεις, (αυτά είναι τα βόδια) για να τα βάλει στο Δισκοπότηρο.
Ποιο είναι αυτό το Δισκοπότηρο; Είδατε τι μηχανισμός χρειάζεται; Το έκανε για να απελευθερώσει την Ανθρωπότητα. Άρα, ο Ηρακλής ελευθερώνει την Ανθρωπότητα με τα Βόδια του Γηρυόνη και τα κάνει θυσία στην Αθηνά.
Και εκεί είναι ένα άλλο ακόμα κομμάτι! Στην Οδό των Λεόντων! Η οδός των Λεόντων που είναι ή η Δήλος ή οι Μυκήνες, αλλά στις Μυκήνες τα σφάζει και τα έκανε θυσία.
Ουσιαστικά, όταν λέμε «τα σφάζει», δεν τα σφάζει, αλλά τα μαζεύει, τα κλειδώνει και τα παραδίδει σε θεότητα για να φύγουν από την γη και να κλείσει την Αποστολή. Γιατί, αν τα άφηνε ελεύθερα, αυτά θα ξανασκλαβώναν τους Ανθρώπους. Ουσιαστικά ο Ηρακλής είναι Κοσμικός σε όλη την Ανθρωπότητα. Αλλά από τότε σου δείχνει ότι υπήρχαν υβρίδια, ζώα και άνθρωποι που διοικούν όλα αυτά τα εμφυτεύματα και σκοτώνουν τον Άνθρωπο και δεν τον αφήνουν να ανελιχθεί.
ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΘΛΟΣ.
Και σήμερα συμβαίνει μια από τα ίδια. Και κάποιος πρέπει να βάλει στο Δισκοπότηρο, όλα τα σκατά που οι αποστάτες-προδότες άφησαν και ξαναγέμισαν εδώ.
ΧΑΡΟΣ – ΚΕΡΒΕΡΟΣ – ΑΔΗΣ
Ο Κέρβερος, όπως μας το έμαθαν, δεν έχει πενήντα κεφάλια, αλλά τρία.
Τα τρία αυτά κεφάλια δεν είναι οι επιθυμίες, αλλά τα μεγάλα προβλήματα του Ανθρώπου και ιδιαίτερα του Κάτω Κόσμου.
Αλλά πριν από τον Άδη, ο Ηρακλής συναντάει τον Χάρο. Ο Χάρος καταρχάς δεν έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί ο Χάρος να με περάσει απέναντι για τον Άδη; Ποιος ο λόγος; Ο Χάρος είναι ο κλέφτης. Αν γυρίσετε ανάποδα τα γράμματα ακριβώς, θα δείτε το όνομα του σημερινού μεγάλου δαίμονα, που είναι το δεξί χέρι του Γιαχβέ. Είναι ο πιο ενεργός δαίμονας παγκοσμίως ο οποίος είναι το δεξί χέρι του Γιαχβέ. Ο Χάρος κλέβει τις ψυχές. Φτάσανε να προσβάλλουν και την Δήλο κι όταν κάποια στιγμή, η Δήλος κατοικήθηκε κάποια στιγμή, έκαναν και ιερό του Γιαχβέ! Όμως ο Χάρος που σήμερα είναι το όνομα αυτού του δαίμονα κι που όλες οι θρησκείες λένε «Θα σε πάρει ο Χάρος!» είναι το κλέψιμο των ψυχών. Αυτό το κλέψιμο των ψυχών είναι πριν τον Άδη.
Ο Άδης, αν τον αναγραμματίσετε είναι αδερφός του Δία. Και βεβαίως, ο Άνθρωπος που θα πάει εκεί, πριν πάει στην μεγάλη Συμπαντική Δικαιοσύνη και βρεθεί μπροστά στο τεράστιο σύμβολο της Συμπαντικής Δικαιοσύνης, που εκεί θα περάσει μόνο τον Δία και αυτό το παθαίνει στις 10 Ενσαρκώσεις.
Αλλά, πριν τις 10 αυτές Ενσαρκώσεις όμως, πάει στον Άδη, να δει τι λάθη έκανε. Περνάει σε ένα μεταβατικό στάδιο, για να δει τι έχει κάνει.
Νιώθει τον πόνο που πρόσφερε, αντιλαμβάνεται τι έχει κάνει και περνάει πάλι για να ζήσει και να βοηθήσει την Ανέλιξη του όσο μπορεί. Μερικοί μένουν κούτσουρα, άλλοι τούβλα, άλλοι προχωρούν. Υπάρχει μια ποικιλομορφία σε όλες τις Συνειδητότητες. Αυτός είναι ο Άδης.
Ο Άδης δεν είναι ο Κάτω Κόσμος. Βεβαίως το «κάτω» με το «επάνω» έχει μεγάλη σχέση. Εκεί θα πάμε στον Ερμή. Φτάνουμε λοιπόν σε ένα σημείο που ο Ηρακλής πάει στον κάτω κόσμο και συναντάει τον Χάρο. Του λέει: «ποιος είσαι εσύ;». Ο Χάρος! Αλλά του λέει: «Δεν σε ξέρω» και τον διώχνει! Ακούστε! Άρα, βλέπεις έναν Ηρακλή που δεν αναγνωρίζει αυτόν τον βλάκα, αυτός είναι ο κλέφτης των ψυχών!
Και σήμερα όλες οι θρησκείες μιλάνε για Χάρο και όλες οι ευχές που σου διαβάζουν, όταν πεθαίνεις κι όλες αυτές τις αηδίες και τις τελετές, σε στέλνουν στον Χάρο, στην αγκαλιά αυτών που έχει για υπαλλήλους.
Άρα, δεν ξέρεις τον Άδη, βλέπεις έναν Χάρο και λες πάμε…και σου παίρνει την συνειδητότητα.
Έτσι έχουν έναν στρατό συνειδήσεων και ενεργειών και για αυτό καπηλεύονται και έχουν δυναστεύσει τις συνειδήσεις όλου του κόσμου. Άρα, ο Άδης είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Αλλά, όταν ο Ηρακλής φτάνει στην πόρτα του Άδη, εκεί είναι ο σκύλος, ο Κέρβερος που έχει τρία κεφάλια. Είναι οι τρεις τεράστιες επιθυμίες και τα προβλήματα του Ανθρώπου που θα πρέπει να τιθασεύσει. Ο Ηρακλής τα σκότωσε, σκοτώνοντας τις επιθυμίες του, αλλά δεν θα το πω «επιθυμία», θα το πω ΠΡΟΒΛΗΜΑ, όπως είναι η ΕΠΑΡΣΗ, όπως είναι η ΑΠΛΗΣΤΙΑ και ο ΦΘΟΝΟΣ. Είναι τρία τεράστια προβλήματα που δεν ξεπερνιώνται και ας νομίζουμε ότι ξεπεράστηκαν. Υπάρχει κάποιος άνθρωπος ο οποίος έχει ΈΠΑΡΣΗ και θα παραδεχτεί ότι έχει; Είναι τεράστιο το θέμα που δεν το καταλαβαίνει αυτός που το ζει. Όταν κάποιος ΦΘΟΝΕΙ, δεν θα στο πει! «Εγώ τα δικά μου θέλω», θα πει!
Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ, ξέρει κανένας φιλάργυρος ότι είναι φιλάργυρος; Ξέρει κανένας νάρκισσος ότι είναι νάρκισσος; Ξέρει κανένας βλάκας ότι είναι βλάκας; Αυτός θα σου πει ότι είναι έξυπνος! Αυτό γίνεται με το συναίσθημα που πρέπει να το χαλιναγωγήσεις. Πρέπει να πας στην ακρίβεια. Ποιος θα πει ότι είναι φιλάργυρος ή ότι έχει έπαρση; Αφού ο άνθρωπος δεν το καταλαβαίνει! Θέλει άλλη Νόηση για να το καταλάβει.
Αυτή είναι η διαδικασία του Κέρβερου που είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. Και για να σας πω πόσο δύσκολο είναι: ποιος σας είπε ότι οι θεοί δεν έχουν Έπαρση; Όχι βέβαια σαν την δική σου, αλλά ποιος σας είπε ότι δεν έχουν; Ποιος σας είπε ότι οι θεοί δεν μπορούν να πέσουν από Έπαρση; Λίγοι έχουν πέσει; Δεν είχε έπαρση ο Προμηθέας, που έδωσε Γνώση; Όταν παθαίνουν έπαρση, ή κάνουν ο,τιδήποτε και παραβαίνουν τον Νόμο, γίνονται έκπτωτοι και για να τον τιμωρήσει ο Δίας 1.000.000 χρόνια, φανταστείτε τι έκανε! Πού έδωσε Γνώση τελικά; Στους Ανθρώπους; Σε ποιους Ανθρώπους; Μήπως έδωσε σε κείνους και έγινε μια απιστία και έδωσε Γνώση στα υβρίδια; Οπότε μπήκαν σε μια λειτουργία, οπότε κι ο Δίας την σταματά, ή δεν μπορεί να την πάρει πίσω και τιμωρεί τον Προμηθέα; Έτσι θα τοποθετηθώ εγώ με τον Κέρβερο.
Άρα, ΚΥΡΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΑΡΟΣ ΣΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ! ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. Και μετά, μας καρφώνουν όπου θέλουν αυτοί! Όπου γουστάρουν! Έτσι λοιπόν μετά από 10 ενσαρκώσεις χάνουμε την συνειδητότητα μας, μας κάνουν ζώα!
Έτσι αυτοί πολλαπλασιάζονται και εμείς οι άνθρωποι χανόμαστε. Σήμερα βλέπετε πολλές ανθρώπινες μορφολογίες, αλλά τελικά δεν είναι άνθρωποι και πρέπει να βρούμε τον εαυτό μας, τον χαμένο.
Πάντα υπάρχει χρόνος γιατί τον έχουν οι θεοί στα χέρια τους και δεν τον έχει ούτε άνθρωπος, ούτε αυτά τα ζώα. πόσα χρόνια ακόμα να χάσουμε. Χάσαμε 26.000 χρόνια τον Ενιαυτό, χάσαμε και τον προηγούμενο. Δεν μπορούμε να χάσουμε άλλον έναν Ενιαυτό 26.000 χρόνια. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Οι Άθλοι μας μαθαίνουν όπως έχω πει.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ

ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.. ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗ-ΝΕΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ (ΕΡΜΗΣ) ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ!!! ΠΩΣ ΑΛΩΣΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ… ΑΡ(Υ)ΘΜΟΣ = Ο ΠΡΩΤΟΣ ΡΥΘΜΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ










ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ
ܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܡܐ







Δεν υπάρχουν σχόλια